کتاب “عدالت اجتماعی از دیدگاه امام علی(ع): راهکارهای تحقق عدالت اجتماعی(جلد ۲)”

کتاب “عدالت اجتماعی از دیدگاه امام علی(ع): راهکارهای تحقق عدالت اجتماعی(جلد ۲)” توسط سید ابوالحسن مخزن موسوی در ۲۵۶ صفحه تالیف شده‌است. این کتاب توسط نشر بسیج اساتید و پیام مولف در سال ۱۳۸۹ چاپ و منتشر شده‌‌است.

♦️درباره کتاب: تحقق عدالت اجتماعی همواره از اهداف تمامی انبیا و اولیا بوده است. در این بین حضرت علی(ع) راهکارهایی عملی را برای تحقق این امر بیان کرده‌اند که از میان آنها می‌توان به اهتمام برای تربیت دینی جامعه، برخورداری یکسان آحاد جامعه از امکانات طبیعی و عمومی، فقرزدایی، عملیاتی ساختن نظام مالیاتی، و… اشاره کرد. در جلد دوم از کتاب عدالت اجتماعی از دیدگاه امام علی(ع)، ‌راهکارهای تحقق عدالت اجتماعی از منظر آن حضرت در سه بخش حقوقی، اقتصادی و قضایی ارائه شده است. لازم به ذکر است در متن کتاب، به منظور راحتی اصحاب پژوهش در دستیابی به مستندات بحث، متن اصلی آیات و روایات، همراه با ترجمه آنها ذکر شده است.

لینک دسترسی به کتاب در گیسوم: