کتاب “عدالت اجتماعی از دیدگاه امام علی(ع): الگوی حکومت عدالت‌محور (جلد ۱)”

کتاب “عدالت اجتماعی از دیدگاه امام علی(ع): راهکارهای تحقق عدالت اجتماعی(جلد ۲)” توسط سید ابوالحسن مخزن موسوی در ۱۸۲ صفحه تالیف و توسط نشر بسیج اساتید و پیام مولف در سال ۱۳۸۷ چاپ و منتشر شده است.

♦️درباره کتاب: در اهمیت عدالت از منظر حضرت علی (ع) همین بس که فرمود: عدل، میزانی است که خداوند سبحان برای اقامۀ حق در میان خلق قرار داده است. پس با عمل کردن بر خلاف عدل و میزان با خدا مخالفت نکنید و خود را در مقام تعارض با سیطرۀ الهی قرار ندهید. با استناد به سخنان حضرت علی (ع) عدالت موجب قوام عالم، حیات جامعه، عمران و آبادی، و دوام حکومت می‌شود. نگارنده در مجلد اول از مجموعۀ «عدالت اجتماعی از دیدگاه امام علی (ع)» الگویی از حکومت و جامعه‌ای عدالت‌محور تحت حاکیمت حضرت علی (ع) را بررسی و مباحثی چون اهمیت عدالت و آثار آن در نگاه امام علی (ع)، ضرورت تشکیل حکومت دینی و ارزش آن از دیدگاه امام (ع) و نشانه‌ها و لوازم حکومت عدالت‌محور و حق‌مدار را مطرح می‌کند.