کتاب “فلسفه اسلامی معاصر و مسأله عدالت اجتماعی”

کتاب «فلسفه اسلامی معاصر و مسأله عدالت اجتماعی» اثر دکتر سید علی اکبر هاشمی از اعضای شورای علمی گروه مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی توسط نشر دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام به چاپ رسید.

♦️درباره کتاب: فلسفه دانشی است برای پاسخ به پرسش‌های پیچیده و حتی رازهای سربه‌مهری که ذهن بشر را به خود مشغول داشته است. «عدالت» یکی از مفاهیم پیچیده‌ای است که بحث در باب آن همیشه مطلوب بشر بوده است و انسان همیشه آرزو داشته که عدالت در جامعه‌ای که در آن زیست می‌کند، تحقق یابد. بنابراین طبیعی است که از فلسفه انتظار داشت تا به بحث‌های اصلی و بنیادین در باب عدالت بپردازد و راه‌های کلی تحقق آن‌را نیز نشان دهد. فلسفه در دنیای معاصر بیش از گذشته به سوی بحث‌های کاربردی‌تر و ارائه نظریه‌های کارآمدتر رفته است.
بر این اساس لازم است با این نگاه به سراغ فلسفه اسلامی برویم تا هم عیارش مشخص شود و هم اهالی آن برای رفع نقص‌ها و نقیصه‌هایش به تکاپو افتند. این اثر تلاشی است برای محک زدن عیار فلسفه اسلامی معاصر در پاسخ‌گویی به پرسش‌های بنیادین عدالت اجتماعی.