کتاب “عدالت اجتماعی در گستره جهانی”

کتاب “عدالت اجتماعی در گستره جهانی” توسط فردین باقری و توسط سازمان جهاد دانشگاهی تهران در سال ۱۳۹۶ در ۴۰۶ صفحه چاپ و منتشر شده‌است.

♦️درباره کتاب: این کتاب به بررسی مفهوم و جایگاه عدالت اجتماعی در اسلام، ایران و غرب اختصاص یافته، ضمن آن‌که از عدالت اجتماعی و جهانی شدن سخن رفته است. بخش پایانی کتاب نیز به نتیجه‌گیری از مباحث یاد شده اختصاص یافته است. بر این اساس نگارنده ضمن اشاره به اختلاف نظرهای موجود در خصوص عدالت اجتماعی در شرق و غرب، به زمینه‌های مشترک دیدگاه‌های آن‌ها اشاره کرده، خاطرنشان می‌سازد: “هرجامعه‌ای که بتوانند زمینه‌ی مساعدی را برای تحقق محیط مسالمت‌آمیز و صمیمی به وجود آورد که مردم آن به اهداف انسانی و تامین نیازهای زندگی، امنیت و بهداشت برسند و به حقوق از دست رفته‌ی خود، دست یابند و احترام و حیثیت انسانی آن‌ها همراه با اعتلای فرهنگ و حسن رفتار و معاشرت با دیگران در پرتو قوانین پذیرفته شده‌ی آن‌ها تحقق یابد و در امنیت کامل کسی به کسی آزاری نرساند، عدالت اجتماعی به خوبی تفسیر شده و به کار گرفته شده است.