کتاب “عدالت اجتماعی در اسلام: مباحثی در زمینه‌های جامعه، حکومت، اقتصاد و سیاست”

کتاب “عدالت اجتماعی در اسلام: مباحثی در زمینه‌های جامعه، حکومت، اقتصاد و سیاست” توسط سیدقطب تالیف و توسط سیدهادی خسروشاهی و محمدعلی گرامی به فارسی ترجمه شده‌است. این کتاب را موسسه بوستان کتاب در ۴۷۲ صفحه و در سال ۱۳۹۲ منتشر کرده است.

♦️درباره کتاب: طرح مباحثی پیرامون عدالت اجتماعی در حوزه‌های جامعه، حکومت، اقتصاد و سیاست است. در این راستا ضمن دوازده بخش، به مبانی نظر مسیحیت و اسلام درباره مذهب و جامعه،‌ پایه‌ها و وسایل عدالت اجتماعی در اسلام، نظام حکومت و اقتصاد در اسلام، رویدادهای تاریخی در اسلام، مساوات و برابری همگانی، سیر تاریخی حکومت در اسلام، بنی‌امیه و بنی‌عباس، امروز اسلام و آینده آن و مقایسه اسلام و کمونیسم، پرداخته شده است. پایان‌بخش کتاب هم، «مقدمه‌ای در موخره» نام دارد که در اصل، مقدمه نخستین چاپ ترجمه کتاب است که خسروشاهی در سن 21 سالگی، پنجاه سال پیش در اواخر دهه 30 نوشته که در شناخت چگونگی اندیشه نسل جوان حوزه علمیه قم در آن دوران، در رابطه با مسایل مهم و حیاتی زندگی و اجتماع، تدوین یافته و در ضمن، آن به زندگی و افکار نویسنده اهل‌تسنن اثر حاضر هم، پرداخته است.